10 jaar LOM

En Velokra

- Update 23/03/2023
Fiets-en-motorhappening-Affiche-520

Fiets- en motorhappening

10 jaar LOM en Velokra, een evenement waar je niet mag op ontbreken!
OOK NIET-LEDEN VAN HARTE WELKOM!

Dinsdag 9 mei van 11 u tot 16 u zal de Plas in Kelchterhoef uit zijn voegen barsten. OKRA-Limburg organiseert er een openlucht fiets- en motorhappening.

En dit naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van de Limburgse OKRA Motorclub (LOM) en fietsers die vanuit alle hoeken van Limburg naar De Plas fietsen.

PROGRAMMA:
- Vanaf 11.00 u worden onze motorclubleden verwacht aan De Plas. Zij zullen er RONKEN en PRONKEN. Iedereen zal er kennis kunnen maken met onze motorclub. Hun stalen rossen zullen er samen met hun baasjes staan schitteren als nooit tevoren.

- Fietsers gaan KALLEN EN PEDALLEN. Zij vertrekken 's morgens vanuit hun trefpunten en fietsen richting De Plas. We verwachten dat ze eveneens omstreeks 11.00 u zullen toestromen.

- 12.30 u vertrek van de motorparade. Kom mee kallen en pedallen en moedig onze ronkers en pronkers aan bij de start van hun motorparade. Alle aanwezige motards maken zich op om onder begeleiding van de politie en de mobiele seingevers, een rit te maken van ongeveer anderhalf uur richting Genk en omgeving. Rond 14.00 u worden ze terug aan De Plas verwacht.

- 15.00 u trekking tombola met uitzonderlijk mooie prijzen, met als hoofdprijs een waardebon van € 300 voor een verblijf in Vayamundo Oostende of Houffalize.

Intussen geniet je van randanimatie.
- Er zal een begeleide en bewegwijzerde wandeling zijn rond de Plas (3 km). Tevens zal OKRA-SPORT+ je kennis laten maken met diverse sportactiviteiten.

- Op de tonen van hedendaagse  en vervlogen melodieën zal een DJ je doen zingen en dansen van plezier.

- Tal van standhouders zullen je doen verbazen van hun producten die ze tentoon stellen.  Maar ook een stand van de politiezone CARMA, zij zullen je graag te woord staan.

- Drank en versnaperingen aan zeer democratische prijzen.


PRIJS:
- Voor maar € 10 geniet je van de inkom, een belegd broodje naar keuze, twee consumptiebonnen voor drank of taart en maak je kans op één van de mooie prijzen.


INSCHRIJVEN VOOR 15 APRIL:
- Om praktische redenen vragen we je om uiterlijk tegen 15 april in te schrijven. Na deze datum is annuleren en geld terugvorderen niet meer mogelijk en ben je aangewezen om je deelname door te verkopen.

- BEN JE GEEN LID OF WENS JE ALS LID INDIVIDUEEL TE KOMEN, OOK DAN BEN JE VAN HARTE WELKOM.
Inschrijven doe je dan via
deze link.

- OKRA-leden schrijven best in via hun trefpunt! Zij verzamelen de inschrijvingen en betalingen. De trefpunten gebruiken hiervoor dit formulier.

HOE GERAAK JE ER:
- Kom je met de auto of motor, via de hoofdweg KLIK
-
Fietsers komen vanuit zelf te bepalen richtingen.

Voor vragen en info: limburg@okra.be

Met dank aan onze sponsors:

(klik op het logo en ontdek hun website)
Sportlogo

CM-Logo

Logo-Java-koffie2
Brouwerij-Haacht2
logo-gingerjack-kop-964x1024-2
Mobiele-seingevers2
Vayamundo-logo2
Felix-Jos
Fraussen
Motorshop-Hoeselt
Peter-Works-logo2
motorama-logo2
De-drukpers2
Logo-Vanrusselt
Fietsen-Thonnon
RAD-logo-V2

web counter

Copyright: LOM | Developed and maintained by Eric Hulsmans